Lámpabúra polírozás Jánoshegy

Megosztás

Lámpabúra polírozás Jánoshegy

Megfizethető fényszóró javítás és fényszóró polírozás Jánoshegy területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az ultraibolya sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt fényszórók beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ilyen formában nem megy át a műszaki vizsgán.

A fényszóró szervizelése Jánoshegy övezetében

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpa polírozás okosabb, olcsóbb eljárás.

Munkatársaink szakszerű szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Jánoshegy övezetében, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot jelent.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Jánoshegy övezetében

lampaburapolirozaselotteutanakepek Jánoshegy

Lámpabúra polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Jánoshegy

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Optimális UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Sokáig tart
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Jánoshegy övezetében

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Jánoshegy jutányos áron
Autóüveg javítás Jánoshegy megfizethető összegért
Karosszéria fóliázás Jánoshegy jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Jánoshegy területén.