Lámpabúra polírozás Kamaraerdő

Megosztás

Lámpabúra polírozás Kamaraerdő

Pénztárcabarát fényszóró javítás és fényszóró polírozás Kamaraerdő vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt lámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően az autó így nem megy át a műszaki vizsgán.

Az autó lámpájának javítása Kamaraerdő területén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpabúra polírozás okosabb, pénztárcabarát eljárás.

Kollégáink profi szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Kamaraerdő környékén, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Kamaraerdő övezetében

autólámpa polírozás előtte Kamaraerdő
autólámpa polírozás utána Kamaraerdő

Autólámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Kamaraerdő

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbiakban elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Drágább módszer
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Kamaraerdő területén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Kamaraerdő olcsón
Autóüveg javítás Kamaraerdő jutányos áron
Karbon fóliázás Kamaraerdő jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Kamaraerdő területén.