Lámpabúra polírozás Kelenföld

Megosztás

Lámpabúra polírozás Kelenföld

Olcsó fényszóró javítás és autólámpa polírozás Kelenföld övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A fényszóró javítása Kelenföld övezetében

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és időigényes, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb megoldás.

Kollégáink szakszerű szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Kelenföld környékén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Kelenföld régiójában

autólámpa polírozás előtte Kelenföld
autólámpa polírozás utána Kelenföld

Lámpabúra polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Kelenföld

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. A továbbiakban elolvashatja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Optimális UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Kiegészítő szolgáltatásaink Kelenföld régiójában

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Kelenföld olcsón
Szélvédős Kelenföld jutányos áron
Autódekoráció Kelenföld jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Kelenföld régiójában.