Lámpabúra polírozás Kissvábhegy

Megosztás

Lámpabúra polírozás Kissvábhegy

Megfizethető fényszóró javítás és fényszóró polírozás Kissvábhegy régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás többnyire az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tudható be. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően az autó ilyen állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpa szervizelése Kissvábhegy övezetében

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb eljárás.

Kollégáink professzionális szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Kissvábhegy környékén, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Kissvábhegy övezetében

fényszóró polírozás előtte fotó Kissvábhegy
fenyszoropolirozasautanafoto Kissvábhegy

Lámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Kissvábhegy

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik módszert válassza. A továbbiakban elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Optimális UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Kissvábhegy területén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Kissvábhegy kedvező áron
Szélvédő javítás Kissvábhegy jutányos áron
Autófóliázás Kissvábhegy kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Kissvábhegy övezetében.