Lámpabúra polírozás Kőérberek

Megosztás

Lámpabúra polírozás Kőérberek

Kedvező árú autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Kőérberek területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugaraknak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak köszönhető. Azonban ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ilyen állapotban nem tud levizsgázni.

Az autó lámpájának javítása Kőérberek területén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpa polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb módszer.

Kollégáink professzionális szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Kőérberek környékén, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet nyújt.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Kőérberek területén

lámpabúra polírozás Kőérberek

Fényszóró polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Kőérberek

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Optimális UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Hosszú távú hatás
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Kőérberek területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Autóüveg csere Kőérberek kedvező áron
Autóüveg javítás Kőérberek jutányos áron
Karosszéria fóliázás Kőérberek olcsón

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Kőérberek övezetében.