Lámpabúra polírozás Kossuth Ferenc-telep

Megosztás

Lámpabúra polírozás Kossuth Ferenc-telep

Kedvező árú fényszóró javítás és lámpabúra polírozás Kossuth Ferenc-telep övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás legtöbbször az ultraibolya sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak tudható be. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a gépkocsi ilyen formában nem megy át a műszaki vizsgán.

Az autó lámpájának javítása Kossuth Ferenc-telep környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer.

Kollégáink professzionális szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Kossuth Ferenc-telep területén, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot kölcsönöz.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Kossuth Ferenc-telep övezetében

autólámpa polírozás előtte Kossuth Ferenc-telep
autólámpa polírozás utána Kossuth Ferenc-telep

Lámpabúra polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Kossuth Ferenc-telep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Optimális UV védelem
 • Drágább megoldás
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

További szolgáltatásaink Kossuth Ferenc-telep régiójában

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Kossuth Ferenc-telep jutányos áron
Szélvédő javítás Kossuth Ferenc-telep megfizethető összegért
Karosszéria fóliázás Kossuth Ferenc-telep jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Kossuth Ferenc-telep régiójában.