Lámpabúra polírozás Kútvölgy

Megosztás

Lámpabúra polírozás Kútvölgy

Olcsó autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Kútvölgy környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt fényszórók súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a gépkocsi így nem vizsgáztatható le.

Az autó lámpájának szervizelése Kútvölgy területén

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás okosabb, olcsóbb módszer.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Kútvölgy övezetében, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot jelent.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Kútvölgy régiójában

fényszóró polírozás előtte fotó Kútvölgy
fenyszoropolirozasautanafoto Kútvölgy

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Kútvölgy

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Professzionális UV védelem
 • Drágább eljárás
 • Hosszú távú hatás
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Kútvölgy övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Kútvölgy kedvező áron
Szélvédős Kútvölgy kedvező áron
Karosszériavédő fóliázás Kútvölgy kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Kútvölgy környékén.