Fényszóró polírozás Lágymányos

Megosztás

Fényszóró polírozás Lágymányos

Kedvező árú autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Lágymányos környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tudható be. De ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a jármű így nem megy át a műszaki vizsgán.

Az autó lámpájának javítása Lágymányos környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és időigényes, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, költségkímélő módszer.

Kollégáink profi szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Lágymányos övezetében, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Lágymányos területén

autólámpa polírozás előtte Lágymányos
autólámpa polírozás utána Lágymányos

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Lágymányos

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbi részben elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Drágább eljárás
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Egyéb szolgáltatásaink Lágymányos övezetében

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Lágymányos olcsón
Szélvédős Lágymányos kedvező áron
Autódekoráció Lágymányos olcsón

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Lágymányos területén.