Lámpabúra polírozás Liptáktelep

Megosztás

Lámpabúra polírozás Liptáktelep

Kedvező árú autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Liptáktelep régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül a jármű ilyen állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpa szervizelése Liptáktelep területén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpa polírozás okosabb, pénztárcabarát eljárás.

Kollégáink profi szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Liptáktelep régiójában, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot nyújt.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Liptáktelep környékén

fényszóró polírozás előtte fotó Liptáktelep
fenyszoropolirozasautanafoto Liptáktelep

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Liptáktelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Költségesebb eljárás
 • Sokáig tart
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Liptáktelep környékén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Liptáktelep olcsón
Szélvédő javítás Liptáktelep megfizethető összegért
Autódekoráció Liptáktelep kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Liptáktelep területén.