Lámpabúra polírozás Mátyásföld

Megosztás

Lámpabúra polírozás Mátyásföld

Olcsó autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Mátyásföld területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az UV sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a gépkocsi így nem megy át a műszaki vizsgán.

Az autó lámpájának szervizelése Mátyásföld régiójában

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb módszer.

Munkatársaink szakszerű szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Mátyásföld övezetében, szombaton is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Mátyásföld környékén

lámpabúra polírozás Mátyásföld

Autólámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Mátyásföld

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Időtálló
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Mátyásföld övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Mátyásföld kedvező áron
Szélvédő javítás Mátyásföld olcsón
Karbon fóliázás Mátyásföld megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Mátyásföld területén.