Lámpabúra polírozás Őrmező

Megosztás

Lámpabúra polírozás Őrmező

Megfizethető autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Őrmező övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az UV sugárzásnak, a napsugárzásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt autólámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a gépkocsi így nem vizsgáztatható le.

A lámpa javítása Őrmező területén

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb eljárás.

Szervizmérnökeink professzionális szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Őrmező régiójában, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot nyújt.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Őrmező területén

autólámpa polírozás előtte Őrmező
autólámpa polírozás utána Őrmező

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Őrmező

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Strapabíró
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Őrmező régiójában

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Őrmező kedvező áron
Szélvédős Őrmező kedvező áron
Autófóliázás Őrmező olcsón

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Őrmező régiójában.