Lámpabúra polírozás Rákosfalva

Megosztás

Lámpabúra polírozás Rákosfalva

Megfizethető fényszóró javítás és autólámpa polírozás Rákosfalva környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás legtöbbször az ultraibolya sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak tudható be. De ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá az autó így nem tud levizsgázni.

A lámpa javítása Rákosfalva területén

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpa polírozás okosabb, költséghatékonyabb módszer.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Rákosfalva területén, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet kölcsönöz.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Rákosfalva régiójában

autólámpa polírozás előtte Rákosfalva
autólámpa polírozás utána Rákosfalva

Lámpabúra polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Rákosfalva

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Borsosabb árú eljárás
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Rákosfalva területén

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Rákosfalva megfizethető összegért
Szélvédő javítás Rákosfalva megfizethető összegért
Karosszéria fóliázás Rákosfalva jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Rákosfalva régiójában.