Lámpabúra polírozás Rákoshegy

Megosztás

Lámpabúra polírozás Rákoshegy

Olcsó autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Rákoshegy vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás legtöbbször az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt lámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Autólámpa UV védelme garanciával.

Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a gépkocsi ebben az állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra szervizelése Rákoshegy környékén

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpabúra polírozás okosabb, olcsóbb eljárás.

Kollégáink profi szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Rákoshegy területén, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Rákoshegy területén

fényszóró polírozás előtte fotó Rákoshegy
fenyszoropolirozasautanafoto Rákoshegy

Lámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Rákoshegy

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben elolvashatja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • Tartós
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Rákoshegy területén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Rákoshegy megfizethető összegért
Szélvédő javítás Rákoshegy olcsón
Autócsomagolás Rákoshegy olcsón

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Rákoshegy övezetében.