Lámpabúra polírozás Régiakadémiatelep

Megosztás

Lámpabúra polírozás Régiakadémiatelep

Olcsó fényszóró javítás és fényszóró polírozás Régiakadémiatelep területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak köszönhető. Viszont ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpabúrák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.

A lámpabúra szervizelése Régiakadémiatelep területén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb eljárás.

Munkatársaink profi fényszóró szervizt biztosítanak Régiakadémiatelepen ügyfeleink számára, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet jelent.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Régiakadémiatelep környékén

fényszóró polírozás előtte Régiakadémiatelep
fényszóró polírozás után Régiakadémiatelep

Fényszóró polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Régiakadémiatelep

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Professzionális UV védelem
 • Drágább eljárás
 • Sokáig tart
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Régiakadémiatelep övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Régiakadémiatelep kedvező áron
Szélvédős Régiakadémiatelep megfizethető összegért
Wrapping fóliázás Régiakadémiatelep megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Régiakadémiatelep övezetében.