Lámpabúra polírozás Rendessytelep

Megosztás

Lámpabúra polírozás Rendessytelep

Kedvező árú autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Rendessytelep vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag fényszórók mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az ultraibolya sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt lámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá az autó ilyen formában nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpa szervizelése Rendessytelep övezetében

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer.

Szervizmérnökeink professzionális szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Rendessytelep környékén, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet jelent.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legideálisabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Rendessytelep övezetében

fényszóró polírozás előtte Rendessytelep
fényszóró polírozás után Rendessytelep

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Rendessytelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Professzionális UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Rendessytelep területén

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Rendessytelep olcsón
Szélvédős Rendessytelep olcsón
Autódekoráció Rendessytelep megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Rendessytelep régiójában.