Megbízható autólámpa polírozás Gubacsipuszta

Megosztás

Megbízható autólámpa polírozás Gubacsipuszta

Megfizethető fényszóró javítás és fényszóró polírozás Gubacsipuszta területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag fényszórók bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tudható be. Viszont ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a gépkocsi ilyen állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

Megvárható fényszóró polírozás Gubacsipuszta

A lámpa szervizelése Gubacsipuszta régiójában

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb eljárás.

Munkatársaink profi szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Gubacsipuszta övezetében, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet kölcsönöz.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Gubacsipuszta környékén

lampaburapolirozaselotteutanakepek Gubacsipuszta

Lámpabúra polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Gubacsipuszta

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik eljárást érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Optimális UV védelem
 • Borsosabb árú eljárás
 • Időtálló
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a kielégítő láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

További tevékenységeink Gubacsipuszta régiójában

Évtizedes tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Gubacsipuszta megfizethető összegért
Szélvédő javítás Gubacsipuszta jutányos áron
Autócsomagolás Gubacsipuszta megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Gubacsipuszta környékén.