Megbízható autólámpa polírozás Nagytétény

Megosztás

Megbízható autólámpa polírozás Nagytétény

Kedvező árú fényszóró javítás és lámpabúra polírozás Nagytétény régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag fényszórók mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tudható be. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt fényszórók súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül az autó ilyen állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpa szervizelése Nagytétény régiójában

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, olcsóbb megoldás.

Kollégáink profi szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Nagytétény területén, szombaton is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Nagytétény övezetében

autólámpa polírozás előtte Nagytétény
autólámpa polírozás utána Nagytétény

Autólámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.
Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.
lámpabúra polírozás Nagytétény

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbi részben elolvashatja a két technika közötti különbséget.
Gyakori témák a termékeink kapcsán:

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Professzionális UV védelem
 • Drágább eljárás
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a megfelelő láthatóságot vezetés közben
 • Megszépíti járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Nagytétény környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Nagytétény jutányos áron
Szélvédős Nagytétény megfizethető összegért
Karosszériavédő fóliázás Nagytétény jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Nagytétény területén.