Megbízható lámpabúra csiszolás Csepel-Ófalu

Megosztás

Megbízható lámpabúra csiszolás Csepel-Ófalu

Kedvező árú autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Csepel-Ófalu régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás legtöbbször az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a jármű ilyen állapotban nem tud levizsgázni.

A lámpabúra szervizelése Csepel-Ófalu területén

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpabúra polírozás okosabb, pénztárcabarát eljárás.

Munkatársaink profi szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Csepel-Ófalu övezetében, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot biztosít.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik módszer a legideálisabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Csepel-Ófalu környékén

lámpabúra polírozás Csepel-Ófalu

Lámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Csepel-Ófalu

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát válassza. A továbbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Drágább megoldás
 • Tartós
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben elősegíti a megfelelő láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Kiegészítő szolgáltatásaink Csepel-Ófalu területén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Autóüveg csere Csepel-Ófalu kedvező áron
Szélvédő javítás Csepel-Ófalu megfizethető összegért
Autófóliázás Csepel-Ófalu kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Csepel-Ófalu területén.