Megbízható lámpabúra csiszolás Csepel

Megosztás

Megbízható lámpabúra csiszolás Csepel

Kedvező árú fényszóró javítás és autólámpa polírozás Csepel területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az UV sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ebben az állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

Az autó lámpájának javítása Csepel környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpabúra polírozás okosabb, olcsóbb megoldás.

Kollégáink profi szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Csepel régiójában, szombaton is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot jelent.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Csepel környékén

autólámpa polírozás előtte Csepel
autólámpa polírozás utána Csepel

Lámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Csepel

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Tartós
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a megfelelő láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő tevékenységeink Csepel területén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Csepel megfizethető összegért
Szélvédő javítás Csepel kedvező áron
Autócsomagolás Csepel kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Csepel övezetében.