Mercedes fényszóró polírozás

Megosztás

Az alábbi képek Mercedes ML típusú autó fényszórójának polírozásáról készültek.

A fényszórók polírozását hatékonyan végezzük a Mercedes lámpabúráinak csiszolásával és fényezésével. A fényszórók helyreállításával tesszük Mercedesét ismét széppé, ha bemattult vagy oxidálódott a lámpabúra. Az itt leírt fényszóró-helyreállítási és polírozási módszer működik, és legfeljebb 1 órát igényel, hogy kiváló, hosszan tartó eredményeket érjünk el Mercedesén, legyen az E, C, S, CLS, SLK, CLK, ML vagy GL osztályú. Bár ez az eljárás kemény munkát igényel, a Mercedes-Benz fényszórói újszerűek és kristálytiszták lesznek a beavatkozás után.

Ez a Mercedes fényszóró polírozási módszer helyreállítja a lámpák búráját ugyanolyan állapotúvá, mintha az autó a gyárból érkezett volna.

Mercedes fényszóró polírozás menete

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a fő lépéseket, amelyeket a Mercedes Benz fényszóróinak csiszolásakor alkalmazunk.

  1. A fényszórókat 500-as finomságú papírral kezdjük csiszolni, majd nedvesen csiszoljuk 800-as finomságú csiszolóvászonnal.
  2. Elvégezzük a fényszórók polírozását.
  3. Megtisztítjuk a fényszórókat.
  4. Felhelyezzük a fényszórók lencséire a mellékelt fényszóró helyreállító tömítőanyagot.

Ezt a folyamatot követve fényesre csiszolva helyreállítjuk eredeti állapotába a fényszórókat. A kristálytiszta állapotot még akkor is sikerül általában elérni, ha azok teljesen oxidáltak, sárgák vagy zavaros felületűek.

Xenon fényszóró felújítás Matt fényszóró felújítás Autólámpa felújítás Lámpa lakkozás Mercedes fényszóró polírozás 2