Profi lámpabúra csiszolás Csepel-Belváros

Megosztás

Profi lámpabúra csiszolás Csepel-Belváros

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Csepel-Belváros övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az UV sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak köszönhető. De ez több mint egy kis szépséghiba. A matt autólámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi ebben az állapotban nem vizsgáztatható le.

A lámpabúra javítása Csepel-Belváros régiójában

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb módszer.

Munkatársaink professzionális szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Csepel-Belváros régiójában, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (fényszóró polírozás kétkomponensű lakkozással vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Csepel-Belváros régiójában

lámpabúra polírozás Csepel-Belváros

Lámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Csepel-Belváros

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

 • Jelentősen elősegíti a kielégítő láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

További tevékenységeink Csepel-Belváros régiójában

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Csepel-Belváros kedvező áron
Szélvédős Csepel-Belváros olcsón
Wrapping fóliázás Csepel-Belváros kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Csepel-Belváros területén.