Profi lámpabúra polírozás Csepel-Szabótelep

Megosztás

Profi lámpabúra polírozás Csepel-Szabótelep

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Csepel-Szabótelep vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag fényszórók bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a napsugárzásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a gépkocsi ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.

Az autó lámpájának szervizelése Csepel-Szabótelep régiójában

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás okosabb, olcsóbb módszer.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Csepel-Szabótelep övezetében, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Csepel-Szabótelep környékén

fényszóró polírozás előtte fotó Csepel-Szabótelep
fenyszoropolirozasautanafoto Csepel-Szabótelep

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Csepel-Szabótelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technikát válassza. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Nagyszerű UV védelem
  • Borsosabb árú megoldás
  • Sokáig tart
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

  • Jelentősen elősegíti a megfelelő láthatóságot utazás közben
  • Megszépíti járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Csepel-Szabótelep területén

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Csepel-Szabótelep jutányos áron
Autóüveg javítás Csepel-Szabótelep kedvező áron
Wrapping fóliázás Csepel-Szabótelep megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Csepel-Szabótelep régiójában.