Skoda Fabia fényszóró polírozás

Megosztás

Skoda Fabia fényszóró polírozás

Lakkos eljárás bevonattal, és a fényszóró újra ragyog.

Fényszóró polírozás szódabikarbóna

Lehetséges-e újjávarázsolni az autó fényszórójának búráját szódabikarbónával? A rövid válasz az, hogy soha nem lesz tökéletes, de nagyon megnehezítheti a szakember dolgát, aki teljesen újjá tudná varázsolni az autó lámpabúráját.

A fényszórók fontos biztonsági elemet jelentenek az autóban, függetlenül attól, hogy éjszaka vezet-e vagy esetleg zord időben. Sajnos a fényszórók ködössé és piszkosakká válhatnak, ami tompítja a fényerőt, és kevésbé hatékonyan világítja meg az utat. A műanyag fényszórók bemattulhatnak az UV-sugárzásnak és az elemek károsodásának eredményeként.

Ha az autó lámpája nem tűnik olyan fényesnek, mint máskor, megpróbálhatja megtisztítani ezekkel a módszerekkel. A fényszóró burkolatának tisztaságát többféleképpen állíthatja vissza.

Folyékony szappan, szódabikarbóna és ecet

Folyékony szappannal, szódabikarbónával és ecettel néhány egyszerű lépésben helyreállíthatja a fényszórókat. Ne feledje, hogy ez a módszer nem biztos, hogy teljesen megvilágítja a nagyon megsárgult, matt lámpákat, és előfordulhat, hogy többször meg kell ismételnie a lépéseket.

Először mikroszálas kendővel tisztítsa meg a fényszórókat. Öntsön egy-két evőkanál folyékony szappant egy vödörbe. Tegyen hozzá annyi vizet, hogy a szappan a vizes oldathoz keveredjen. Egy másik tiszta mikroszálas kendővel tisztítsa meg a fényszórót a szappanoldattal. Az alapötlet az, hogy a szódabikarbóna és az ecet használata előtt a lencsét a lehető legtisztábbá tegyük. Öblítse le a szappant a fényszórókról egy palack vízzel, és törölközővel szárítsa meg a fényszórókat.

Keverjen össze 1-2 evőkanál szódabikarbónát annyi fehér ecettel, hogy sűrű paszta legyen. Száraz tisztító kendővel finoman csiszolja a fényszórót a pasztával. Öblítse le a pasztát a palack vízzel, és ismételje, amíg a lencse tiszta és tiszta nem lesz.

Ne feledje, ez a módszer nem hoz tökéletes eredményt, csak átmeneti megoldásként képzelhető el. Ha igazán célravezető módszert szeretne alkalmazni, hívjon szakembert az autó lámpabúrájának fényessé és átlátszóvá tételéhez.

Skoda fényszóró polírozás előtte-utána képek

Skoda fényszóró tisztítása

Skoda lámpabúra polírozása

skoda fabia fényszóró polírozás